marți, 18 august 2015

Publicare anunt adunari generale in ziarul Bursa

In ziua de astazi am avansat foarte mult cu tehnologia, inainte daca vroiai sa publici un  anunt adunare generala in ziarul Bursa mergeai la sediul firmei si completai un formular,acum cu tehnologie dar si comoditate poti apela la internet pentru publicare anunt in ziarul Bursa .Cotidian economico-financiar, ce apare in toata tara, de luni pana vineri. Tirajul ziarul Bursa este de 12.000 exemplare pe editie. Se prezinta sub forma de broadsheet, avand dimensiunile tiparului 30.00 x 53.00 cm.
Bursa este un cotidian de știri financiare din România care face parte din grupul de presă BURSA, care mai tipărește și revistele periodice „Bursa Construcțiilor”, „Bursa IT”, „Societăți Listate” precum și o lucrare de specialitate: „Ghidul Investitorului”.

CUM PUBLIC UN ANUNT IN ZIARUL BURSA?

1. Pentru a publica un anunt in ziar trebuie urmati pasii: alegeti rubrica corespunzatoare anuntului, introduceti textul anuntului, alegeti una sau mai multe optiuni de publicare daca este cazul (bold, chenar, majuscule etc.), introduceti numarul de aparitii in cazul in care doriti ca acestea sa fie consecutive sau alegeti datele selectiv de pe calendar daca doriti ca aparitiile sa fie aleatorii.
2. Apasati butonul CALCULATI PRETUL, iar sistemul o sa va genereze automat costul anuntului dvs.In cazul in care sunteti multumit de cost si nu doriti alte modificari va rugam sa apasati butonul PUBLICA ANUNTUL.
3. Urmatorul pas il reprezinta introducerea datelor dvs si finalizarea comenzii printr-un simplu click pe butonul FINALIZARE ANUNT (toate campurile ce contin steluta(*) sunt obligatorii).
4. Sistemul va emite automat factura dvs cu ajutorul careia veti putea face plata pentru anuntul postat.
5. Pentru ca anuntul sa fie publicat in ziar nu uitati sa trimiteti confirmarea de plata pe adresa de email: office@anunturi-ziarul-bursa.ro.


CUM POT PLATI UN ANUNT PENTRU ZIARUL BURSA?

1. Plata prin banca: la orice ghiseu al Unicredit Bank sau prin online banking din orice cont (RO87 BACX 0000 0007 2917 2001, Unicredit Tiriac Bank)
2. Plata prin SMS - in cadrul pasului 3 al formularului de comanda gasiti optiunea "PLATA PRIN SMS" (pentru sume mai mici de 100 RON)
3. Plata prin card - in formularul de comanda dupa ce ati introdus datele personale alegeti optiunea "PLATA CU CARDUL".
4. Plata prin posta - pe numele Visan Eduard-Ovidiu, Oficiul Postal 1 -Craiova cu mentiunea POST RESTANT sau in contul RO87 BACX 0000 0007 2917 2001 pentru SC Metropolitan Maxpress Adv SRL.
5. Plata prin trezorerie - plata se efectueaza in contul RO44 TREZ 5075 069 XXX 003 967, Trezoreria Statului.
6. Plata prin Curier - Pentru a efectua prin intermediul unui curier va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0721.08.08.10, 0768.44.11.33 Tarifele pentru plata prin Curier sunt urmatoarele: 
A. Pentru sume mai mici de 150 RON - 15 RON; 
B. Pentru sume mai mari de 150 RON - Serviciul este gratuit
Modalitate de plata disponibila doar in Bucuresti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu