marți, 27 ianuarie 2015

My Valentine 2015De curand a inceput o noua campanie pe blogawards.ro trebuie sa promovezi evenimentul :
Ce este de facut:
In primul rand trebuie sa scri un articol de minim 100 de cuvinte.
Regulamentul este:

 • Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
 • Clasamentul concursului Blog My Valentine se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
 • Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
 • La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Blog My Valentine. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
 • Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei Blog My Valentine.
 • Noi sponsori se vor alatura Campaniei Blog My Valentine pe parcursul desfasurarii acesteia.
 • Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.
Premile sunt foarte atractive si destul de valoroase,sper ca v-am convins sa va inscrieti si voi.

 1. Voucher de 500 lei pentru orice excursie de pe GeniusTravel.ro. Voucher-ul poate fi folosit pentru a achizitiona o excursie de orice valoare de pe Genius Travel. In cazul in care valoarea excursiei achizitionate depaseste 500 lei se va plati diferenta de pret.
 2. Autorul celui mai reusit articol primeste un voucher de 1000 lei pentru cumparaturi din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpara orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.
 3. Locul 1: suma de 300 lei
  Locul 2: suma de 100 lei
  Locul 3: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
  Locul 4: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
 4. Autorul celui mai bun articol va primi un scaun de birou cu functie de masaj in valoare de 558 lei.
 5. - Premiul 1: voucher de 350 lei
  - Premiul 2: voucher de 200 lei
  - Premiul 3: voucher de 100 lei
Va urez multa bafta tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu