miercuri, 29 iulie 2015

Lenjeriile 3D gama Home Lux 1+1 Gratis




Anul acesta a fost un an plin de iubire si de sperante.Am cununat un cuplu,cei mai buni prieteni ai nostri,si nu stiam ce cadou sa le luam acum ca sau mutat la casa lor,si au inceput o noua viata impreuna.
Ne-a venit ideea sa le cumparam o lenjerie de pat,dar nu stiam de unde. De curand am tot vazut pe pagina de facebook Cumparamisim tot felul de concursuri cu premiu lenjerii de pat, m-au incantat inca de la prima vedere si de curiozitate am intrat si eu la ei pe site .
Am gasit o multime de modele,la inceput am crezut ca este foarte simplu sa alegi o lenjerie,dar nu a fost asa.Din primul minut am gasit un model care mi-a placut,eram hotarata sa o comand ,dar imediat am vazut din ce in ce mai multe modele care mi-au atras atentia,la cat sunt de frumoase mi-a fost greu sa aleg doar una singura.
Foarte mult mi-a placut Lenjeriile 3D Home Lux : 




Am ales acest model, deoarece rosu e culoarea preferata a lui amandoi iar trandafirii rosii semnifica dragoste adevarata.
Lenjerie de pat dublu din 2 tesaturi - fata 100% bumbac imprimat de cea mai buna calitate, iar dosul din  damasc floral  uni 100% policoton asortat in culoarea fetei. Aceste lenjerii sunt de o calitate exceptionala, imprimeul fiind rezistent in timp si dupa spalari multiple.
Pachetul contine:
- cearceaf pilota 200x230 cm
- cearceaf de pat 220x230 cm
- fata de perna (2 buc.) 50x70 cm
Instructiuni de spalare: 
- Inmuiati la 40 grade cu adaos de 1-2gr/litru detergent sintetic
- Spalati normal sau mecanic cu adaos de 4-5gr/litru detergent sintetic
- Evitati utilizarea sodei si a clorului.
- se calca la max 130°C
Mi-au placut foarte mult si aceste modele,florale,de vara.







Toate aceste modele au acelasi pret de 249 lei si sunt fabricate la Pucioasa,lenjerii din bumbac 100%.
Daca o cumparati acum o gasiti la oferta 1+1 Gratis.
Costul transportului este 9 lei pentru Bucuresti iar pentru restul oraselor 19 lei,la comenzi peste 400 ron transport gratuit.